Dankzij Braces4artrose.nl heb ik minder last van mijn hand artrose

Ik heb al mijn hele leven lang geschilderd en ik beleef altijd heel erg veel plezier aan schilderen. Het is een manier om mijn emoties op een rijtje te krijgen en daarom ben ik vaak in mijn atelier te vinden. Ik merkte echter een tijd geleden dat ik moeite had om mijn penselen goed vast te houden. Dit was een heel wonderlijke ervaring voor mij omdat ik hier nog nooit moeite mee had gehad. Niet veel later merkte ik ook dat mijn handen pijn begonnen te doen bij de minste of geringste inspanning. Ik ben daarom meteen maar even naar de dokter gegaan om te horen of hij misschien wist wat er allemaal aan de hand kon zijn. Hij stuurde mij door naar het ziekenhuis en niet heel veel later kreeg ik daar te horen dat ik leed aan hand artrose. Dat was een diagnose die ik niet had verwacht en ik schrok er ook heel erg van. Het is namelijk zo dat bij hand artrose het kraakbeen langzaam maar zeker uit je hand verdwijnt. Dit klinkt ten eerste al heel luguber, maar het is daarnaast ook nog eens zo dat het ook veel pijn veroorzaakt. Dat merkte ik al tijdens het schilderen terwijl dit helemaal niet een heel intensieve handeling is. Ik vreesde daarom ook al snel dat ik waarschijnlijk nooit meer goed kon schilderen, maar de dokter stelde mij gerust. Hij vertelde mij dat het weliswaar niet meer mogelijk was om te genezen, maar dat ik wel allerlei mogelijkheden had om met mijn hand artrose toch nog voldoende activiteiten te kunnen ondernemen. Ik kon weliswaar bijvoorbeeld geen concertpianist meer worden, maar schilderen moest nog heel goed kunnen wanneer ik braces voor hand artrose van Braces4Artrose zou gaan dragen. Daar had ik meteen wel oren naar en ik ben thuis dan ook meteen op zoek gegaan naar dergelijke braces.

Deze stevige braces verlichten de pijn van mijn hand artrose

Toen ik eenmaal op het internet ging zoeken, kwam ik al heel snel terecht op de site van Braces4Artrose.nl. Zoals de naam van deze site al een beetje doet vermoeden, kon ik hier allerlei braces tegen allerlei vormen van artrose kopen. Ik had echter voldoende aan een voor mijn hand artrose en die zag ik dan ook al heel snel op de site staan. Ik vond het heel erg prettig om te merken dat deze brace weliswaar van een heel stevig materiaal gemaakt was, maar dat het mij niet zou belemmeren in mijn bezigheden omdat het toch ook soepel meebeweegt met mijn handen. Daarnaast las ik dat de braces zo gemaakt zijn dat zij de nodige steun leveren op de punten waar dat nodig is. Het is namelijk zo bij hand artrose dat het belangrijk is om die punten te ondersteunen waardoor door het verdwijnen van het kraakbeen, geen natuurlijke steun meer aanwezig is. Het fijne aan de brace is dat deze dus precies die punten verlicht waar normaliter de pijn uit voortkomt. Dat heeft mij al heel veel minder pijn bezorgd en dat vind ik dan ook heel erg aangenaam om te merken.

Ik betaalde geen verzendkosten voor mijn brace

Mocht u ook leiden aan een vorm van hand artrose, dan kan ik u de site van Braces4Artrose.nl van harte aanbevelen. Hier kunt u namelijk:

  • voor alle soorten artrose een geschikte brace vinden
  • uw brace retourneren wanneer deze niet de gezochte verlichting van de pijn biedt
  • een brace op maat laten maken wanneer u dit liever heeft

Kijk vandaag nog even op Braces4artrose.nl.