Interieuradvies in Rotterdam

Interieuradvies in RotterdamMijn vriendin en ik hebben samen een paar maanden geleden een nieuw huis gekocht. Het is ons eerste huis samen en we vinden de verhuizing erg spannend. We hebben al vier jaar een relatie, maar hebben nog nooit met elkaar gewoond, we hopen dat het goed zal gaan. We passen regelmatig op de huizen van onze vrienden en passen dan soms twee of drie weken op een huis, maar dit zal anders zijn. We zijn op dit moment bezig met de verbouwing en moeten nog veel doen voordat we in het huis kunnen wonen. Een aantal weken geleden hebben we om interieuradvies in Rotterdam gevraagd. Aangezien het ons eerste woning is, willen we het meteen goed aanpakken. We gaan nu veel nieuwe meubels kopen, de muren schilderen en behang uitkiezen, maar dit vinden wij erg lastig. Mijn vriendin en ik hebben een totaal andere smaak, waardoor we vaak voor andere dingen kiezen. Ik ben iemand die niet zo lastig is, maar het idee is dat we jaren in dit huis gaan wonen en ik wil graag dat ik het interieur mooi vind. Veel van de dingen die mijn vriendin mooi vindt, zou ik nooit kiezen en ik wil niet elke dag in een huis thuiskomen waar ik mij niet op mijn gemak voel. Het leek ons daarom verstandig om interieuradvies in Rotterdam te vragen. Hopelijk kon iemand ons helpen om onze smaken te combineren. We wisten dat het erg lastig zou worden, want we vinden het allebei lastig om keuzes te maken. Als we ergens niet zeker van zijn, dan wachten we vaak met een beslissing nemen. We hoopten dat we met interieuradvies in Rotterdam gemakkelijker een beslissing konden nemen, want anders zouden we nooit een keuze maken.     

Interieuradvies in Rotterdam bij + Light & Living

Een vriend van ons was een paar maanden geleden in zijn nieuwe huis gaan wonen en had ook om interieuradvies in Rotterdam gevraagd. We hadden zijn huis gezien en vonden zijn interieur erg mooi, op die manier zijn we op dit idee gekomen. Hij had interieuradvies in Rotterdam gevraagd aan + Light & Living. Hij gaf ons de website pluslightliving, zodat we zelf konden zien of het ook iets voor ons was. Via de website namen we contact met dit bedrijf op, om te vragen of ze ons konden helpen en wat interieuradvies in Rotterdam ons zou kosten. Ze gaven aan dat ze binnenkort met ons een gesprek konden hebben, om te bespreken wat dit bedrijf voor ons kon doen. Tijdens het gesprek legden we uit dat we zouden gaan samenwonen en dat het voor ons erg moeilijk was om keuzes te maken voor de inrichting. De vrouw met wie wij een gesprek hadden vertelde ons dat veel koppels dit probleem hebben, maar dat ze er vaak uitkomen. De prijs voor het werk dat opgegeven werd viel ons mee en we besloten om + Light & Living in te schakelen voor ons interieuradvies in Rotterdam.

Een mooi ontwerp

Tijdens een aantal gesprekken merkten mijn vriendin en ik dat we toch een aantal dingen allebei mooi vonden. De interieuradviseur kwam met veel goede idee├źn hoe we onze smaken konden combineren en kwam met veel verschillende tips. Alles werd samengebracht tot een ontwerp en dit ontwerp hebben we gebruikt voor onze aankopen en tijdens de verbouwing. Wij zijn erg blij met het interieuradvies in Rotterdam van + Light & Living.

  • De adviseur hielp ons om onze smaken te combineren
  • De kosten voor het advies waren lager dan we hadden verwacht
  • Met een ontwerp hebben wij aankopen kunnen doen en is onze basis voor de verbouwing