Kies een van onze passende kantoorinrichtingen

Wanneer je naar een nieuw pand voor een bedrijf op zoek bent, moet je vanzelfsprekend altijd rekening houden met hoe jet het kantoorpand gaat indelen. De meubels moeten passen bij wat je als bedrijf wilt uitdrukken. Wanneer je een tandartsenpraktijk hebt, wil je vanzelfsprekend rust en netheid uitstralen, dus heb je een aantal strakke meubels nodig en een overzichtelijke inrichting. Wanneer je denkt aan een bedrijf waar ieder in een hokje achter een computer zit, denk je misschien meer aan zaken als comfort. Dan kies je waarschijnlijk ook een van de meer compacte kantoorinrichtingen. Waar je ook naar op zoek bent, wij van Shiraz kunnen je helpen met het kiezen van kantoorinrichtingen die bij jou bedrijf passen. Wij kijken zorgvuldig naar waar je bedrijf voor staat en helpen je met het kiezen van een juiste inrichting en de juist meubels. Zo weten we bijvoorbeeld veel over wanneer je je als werknemer het meest ontspannen voelt, en kunnen als dat nodig is onze inrichting daarop aanpassen. Kantoorinrichtingen kunnen veel invloed hebben op hoe een klant of je werknemers zich voelen wanneer ze voor het eerst, of voor de honderdste keer binnenstappen. Het is daarom essentieel dat je daarover nadenkt, of dat je een van onze experts inhuurt. Een van de belangrijkste dingen is continuïteit, daarom kiezen wij ervoor om alleen met de meest gerenommeerde bedrijven in zee te gaan. Hierdoor kunnen we je garanderen dat de meubels die je nu binnenhaalt waarschijnlijk over een heel aantal jaren nog beschikbaar zijn. Hierdoor hoef je niet een heel ander meubel aan te schaffen wanneer er iets stuk gaat. Naast meubels en kantoorinrichtingen houden we ons ook bezig met vloer en wanddecoratie.

Wat onze kantoorinrichtingen jou en je werknemers kan opleveren

Wij hebben veel te bieden. Wij kunnen je advies geven over meubels, kantoorinrichtingen, wanden, vloeren en eigenlijk alles wat met het invullen van een pand te maken heeft. We laten wanneer dat nodig is meubels op maat maken, zodat je zeker weet dat alles in het pand past. Al het advies dat wij geven is geheel ook nog eens geheel vrijblijvend! Wij monteren de gekozen meubels en dergelijken ook nog een geheel gratis. Di is wat we nog meer te bieden hebben:

  • Veel ervaring en verstand op het gebied van de beste kantoorinrichtingen.
  • Een showroom van 1000m┬▓, je kunt altijd een kijkje bij ons nemen.
  • De gekozen kantoorinrichting wordt vrijblijvend voor je in 2D en 3D uitgetekend.

Naast al deze dingen garanderen we je ook kwaliteit. Negentig procent van de dingen die wij verkopen zijn in Europa geproduceerd. Wij werken alleen samen met topmerken. Neem eens een kijkje op onze website, zodat je meer kunt leren over andere onze openingstijden of zodat je eventueel gelijk contact met ons op kunt nemen. Onze website is:  https://www.shiraz.nl/. We raden iedereen aan om eens langs te komen in onze showroom, zodat je kunt zien wat we echt te bieden hebben en zodat je eventueel alvast inspiratie op kunt doen. Zo kun je een weloverwogen keuze maken voor een van onze vele kantoorinrichtingen.

Kom eens langs!

Je kunt ons ook altijd bellen om een afspraak met ons te maken, zodat we je gelijk advies kunnen geven over welke dingen het beste bij het kantoorpand en jou bedrijf passen, zodat je uiteindelijk de professionele uitstraling krijgt die je wilt hebben. Ons telefoonnummer is  078-6176530 of. Natuurlijk kun je ook contact met ons op nemen via een contactformulier. Maar, ook zonder afspraak ben je bij ons altijd welkom. Hopelijk zien we je snel!

Lees meer…