Laat deze kerst kerstballen bedrukken met uw bedrijfslogo!

Alhoewel het jaar nog lang niet voorbij is, is het inmiddels wel weer de tijd voor bedrijven om te gaan kijken waarmee ze hun personeel willen bedanken voor de inzet die zij het afgelopen jaar hebben getoond. Het is voor bedrijven niet altijd eenvoudig om origineel uit de hoek te komen en vandaar dat wij van JMPromotions.nl u graag willen vertellen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. U kunt bij ons namelijk kerstballen bedrukken laten. Wij hebben namelijk een ruime keus wanneer het gaat over kerstballen bedrukken en wij zorgen er graag voor dat u een mooi gepersonaliseerd cadeau mag ontvangen. Op onze site kunt u zien dat wij u verschillende vormen ballen kunnen leveren. Wij maken doorgaans gebruik van plastic ballen omdat deze in allerlei gevallen kunnen worden gebruikt. Wanneer u bijvoorbeeld bij de ingang van uw bedrijfspand een kerstboom wilt plaatsen, kunt u van deze boom een echte blikvanger maken door bij ons kerstballen bedrukken te laten met uw bedrijfslogo. Aangezien de ballen van plastic zijn, hoeft u niet bang te zijn dat het kerstballen bedrukken een fiasco wordt omdat de ballen onbreekbaar zijn. Dit maakt de ballen ook heel geschikt om ze in een kerstpakket te stoppen omdat u niet bang hoeft te zijn dat ze tijdens het vervoeren van de pakketten zullen breken. Uw werknemers zullen het kerstballen bedrukken zeer kunnen waarderen en de bal vol trots in hun kerstboom hangen. Wilt u graag weten welke mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben? Dan kunt u op onze site komen kijken welke soorten ballen wij u allemaal aanbieden. Wij hebben ballen in diverse vormen en maten. Ook kunt u bij ons ballen op maat laten maken. Wilt u bijvoorbeeld een bal in de vorm van uw bedrijfslogo, dan kunnen wij dat voor u realiseren. Wij draaien onze hand namelijk niet om voor maatwerk.

Vraag een offerte aan voor het kerstballen bedrukken

Aangezien wij met een partner in China samenwerken, willen wij u er graag op wijzen dat wij werken met minimumaantallen als u bij ons een bestelling komt plaatsen. Wanneer u namelijk slechts een paar kerstballen bedrukken laat, kan het voor ons niet uit omdat de productie- en vervoerskosten niet opwegen tegen het geld dat het ons oplevert. Wij richten ons daarom voornamelijk op bedrijven die in grote hoeveelheden bij ons bestellen. Wij kunnen u dan veel voordeel bieden wanneer u bij ons kerstballen bedrukken wilt laten. Wanneer u namelijk op tijd uw bestelling doorgeeft, kunnen wij een flinke besparing op de vervoerskosten doorvoeren. Wanneer u namelijk uw ballen snel nodig heeft, moeten deze per vliegtuig worden vervoerd, wanneer u geen haast heeft, kunnen wij de ballen per schip naar Nederland brengen. Dat betekent dat wij veel minder geld hoeven uit te geven en dat resulteert dus ook automatisch in lagere kosten voor u. Zo kunt u dus een heel mooi product bestellen, zonder dat u daar diep voor in de buidel hoeft te tasten.

Wilt u nog meer gadgets bij ons bestellen?

Behalve mooie kerstballen, bieden wij u nog heel veel meer mogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor tal van gadgets die wij allemaal kunnen bedrukken. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • winkelwagenmuntjes
  • sleutelhangers
  • verrekijkers
  • handschoenen
  • fietslampjes
  • en honderden andere producten

Als u een bestelling bij ons wilt plaatsen, kunt u via onze site JMPromotions.nl eerst een offerte aanvragen. Zo kunt u snel een indruk krijgen van de kosten die u mag verwachten. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact op met een van onze mensen.