Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Nieuw Vennep voor mijn moeder

Mijn moeder woont zelfstandig in een huis, maar kan de laatste tijd niet meer alles zelf. Ze is nog scherp van geest, maar ze heeft voornamelijk moeite met klimmen en lopen. Haar heup is niet meer zo goed en hier heeft ze al jaren last van. Vroeger liep ze door terwijl ze pijn had, maar nu is dat niet meer mogelijk. We zijn met een specialist aan het bespreken of ze een nieuwe heup kan krijgen, maar dat moeten we nog even afwachten. Doordat ze niet meer alles kan, heeft ze ook moeite om het huis schoon te houden. Mijn vrouw en ik hebben de laatste tijd vaak geholpen met schoonmaken, maar wij hebben niet altijd tijd. Wij hebben drie kinderen en allebei een drukke baan en houden dan niet altijd genoeg tijd over om mijn moeder te helpen. Mijn moeder deed altijd alles zelf en vindt het niet altijd leuk als er iemand helpt. Ze moest hier lang aan wennen, maar ze weet dat ze niet meer alles zelf kan doen. Ze zegt altijd dat wij het al druk genoeg hebben met onze kinderen en dat we daarom niet zouden moeten helpen. Ze stelde zelf voor om een schoonmaakbedrijf uit Nieuw Vennep in te schakelen. Een schoonmaakbedrijf uit Nieuw Vennep zou iemand langs kunnen sturen om te helpen, zodat wij dit zelf niet hoeven te doen. Dit vonden wij eerst onnodig, maar merkten dat wij niet altijd tijd hadden om mijn moeder te helpen. Toen mijn moeder de laatste keer weer voorstelde om een schoonmaker in te huren, gaven wij haar gelijk. We wilden een schoonmaakbedrijf uit Nieuw Vennep zoeken voor mijn moeder.

NAS cleaning & service werd ons schoonmaakbedrijf in Nieuw Vennep

Samen met mijn moeder bespraken wij wat ze nog wel kon doen en waar ze een schoonmaker voor nodig had. Ze wil graag nog veel zelf doen en wilde het liefste iemand die elke week een uurtje zou langskomen. Het lappen van de ramen gaat bijvoorbeeld niet meer, maar veel andere dingen wel. We zochten hierna een schoonmaakbedrijf uit Nieuw Vennep en vonden diverse schoonmaakbedrijven. Een van deze schoonmaakbedrijven was NAS cleaning & service. Via de website https://schoonmaakbedrijf-inhoofddorp.nl/schoonmaakbedrijf-nieuw-vennep/ namen wij contact op met dit bedrijf. We vertelden dat wij op zoek waren naar een schoonmaakbedrijf in Nieuw Vennep voor mijn moeder en dat we graag een uur per week een schoonmaker wilden. Dit was geen probleem en ze konden al snel iemand langs sturen. We bespraken het tarief per uur en dit was voordeliger dan wij hadden verwacht. De medewerkster vertelde ons ook dat het mogelijk zou zijn om een contract te pauzeren. Als we een, of meerdere weken geen schoonmaker nodig hadden, dan konden we het contract bevriezen. Dit leek ons niet nodig, maar was goed om te weten. Wij vertelden aan mijn moeder dat we een schoonmaakbedrijf in Nieuw Vennep hadden gevonden en daar was ze erg blij mee.

Een goede schoonmaker

De schoonmaker is een aantal keer langs geweest bij mijn moeder en maakt goed schoon. Een uur per week is precies goed. De schoonmaker maakt het grootste gedeelte schoon en mijn moeder doet de rest, zij vindt dit het prettigste. Als er iets overblijft, dan kunnen wij ook nog helpen. Ik heb de eerste paar keer gekeken hoe het ging en ik was er erg tevreden over. Ik kan NAS cleaning & service aanraden als schoonmaakbedrijf in Nieuw Vennep.

  • Ze hebben een laag uurtarief
  • Wij huren elke week iemand in
  • Je kan een contract bevriezen
  • Er wordt goed schoongemaakt