Osteopathie Movere

Wanneer je last hebt van bepaalde klachten die maar niet overgaan, dan zul je op zoek gaan naar oplossingen om van die klachten af te komen. De eerste stap die je meestal zult zetten, is een afspraak maken met uw huisarts. Waar veel mensen echter tegenaan lopen wanneer ze een beroep doen op een reguliere huisarts, is dat de klachten niet duurzaam worden opgelost, maar dat er eerder sprake is van het aanpakken van de klachten. Dat wil zeggen dat het onderliggende probleem of de oorzaak van de klachten, niet worden opgelost of aangepakt. Een kwalijke zaak, waar in de alternatieve geneeswijze op een hele andere manier mee wordt omgesprongen. Osteopathie is een alternatieve geneeswijze die kijkt naar de mens als holistische eenheid. Je kunt kiezen voor osteopathie als oplossing van klachten zoals pijn in de rug, nek en schouders, maar ook voor andere klachten zoals moeheid, stress en migraine kun je kiezen voor osteopathie als geneeswijze. Osteopathie is een westerse geneeswijze maar kijkt dus meer naar de mens als geheel en probeert problemen bij de wortel aan te pakken zodat je als patiënt duurzaam van je klachten afkomt. Elke Weesp was jarenlang aan het worstelen met hoofdpijn klachten. De aanvallen van migraine legden haar grote beperkingen op, maar haar bezoeken aan de huisarts leverde weinig resultaten op. Leven met migraine werd voor haar een normale zaak, totdat iemand haar wees op de mogelijkheden van osteopathie bij Movere. Eerder had zij nog niet over deze mogelijkheid nagedacht, maar zij was wel geïnteresseerd omdat ze ook ten einde raad was. Ze wilde graag meer weten over osteopathie en hoe het haar eventueel van haar klachten van hoofdpijn af kon helpen. Bij Movere kun je terecht voor osteopathie in de omgeving van Haarlem. Je vindt de praktijk in het Ramplaankwartier waar je ruime parkeermogelijkheden hebt. Dat is voor veel mensen die graag een afspraak maken erg makkelijk. Geen gedoe dus met zoeken naar een parkeerplaats. Even op een rijtje waar osteopathie je mee kan helpen:

  • Hoofdpijn
  • Rugpijn
  • Buikklachten
  • Stress
  • Burnout 

Osteopathie bij Movere; altijd eerlijk en oprecht geholpen

Bij Movere kun je terecht voor hoogwaardige osteopathie en een hele goede behandeling die je verder zal helpen. De therapie is er altijd op gericht patiënten duurzaam van klachten af te helpen zodat deze niet meer terug hoeven te komen. Wanneer er op een bepaalde plek in het lichaam iets misgaat, dan kan dat gevolgen hebben op een andere plek in het lichaam. Dat betekent dat er een zogenaamde kettingreactie kan ontstaan van klachten. De enige manier om een klacht helemaal op te lossen is dan ook om te kijken naar de plek waar die kettingreactie begon. Dat is precies hoe osteopathie werkt. 

Maak eens een afspraak

Mocht jij zelf nou last hebben van bepaalde klachten waar je maar niet vanaf komt, dan is het zeker een idee om eens te kijken wat de mogelijkheden zijn die je hebt bij Movere. Ga naar osteopathie-movere.com en maak meteen een afspraak. Hoe lang een behandeling duurt, kan niet van de voren worden bepaald. Ieder lichaam is anders en zal ook weer anders reageren op de behandelingen. Ook kost genezing tijd. Een zogenaamde ‘quick fix’ is dus niet iets wat je moet verwachten. Duurzaam genezen van bepaalde chronische klachten vraagt tijd en geduld. Het proces van genezen is iets waar je dus respect voor moet hebben. Een klacht is immers ook niet van de ene op de andere dag ontstaan. Heb respect voor je lichaam en gun het dus de tijd voor het herstel.