Stress Dordrecht

Stressklachten kunnen behoorlijk ingrijpend zijn en zeker als deze lange tijd aanhouden. Beautyhealing De Biesbosch is de geschikte plek als Stress Dordrecht om de klachten te verhelpen. Hier worden diverse behandelingen gegeven om mensen te helpen. Deze behandelingen worden gegeven door mensen die ervaring hebben met de klachten en tevens gespecialiseerd zijn in de behandelingen. Veel zijn gebaseerd op natuurlijke geneeswijzen door de reflexzones in het lichaam aan te pakken. Deze beïnvloeden namelijk de spieren, zenuwen en organen in het lichaam. Stress heeft namelijk invloed op het lichamelijk en geestelijke welzijn. Hoe dit zich uit, is per persoon verschillend. Wanneer pijnen en problemen in het lichaam en geest aanhouden, betekent dit dat het zelfherstellend vermogen verstoord is. Vooral in het geval bij aanhoudende stress. Met de reflextherapie bij Stress Dordrecht kan dit weer genezen worden. Op de website beautyhealingdebiesbosch.nl is meer informatie lezen over de behandelingsvormen en werkwijze van deze Stress Dordrecht. Mocht u momenteel zelf te maken hebben met dergelijke lichamelijke klachten, blijf hier dan niet te lang mee doorlopen. Natuurlijk is het mogelijk om ook eerst informatie te vragen. Als u er via de website niet uitkomt, dan kunt u telefonisch of per mail contact met ze opnemen. Zij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Stress Dordrecht, verlicht lichamelijke en geestelijke klachten

Hoewel u misschien al lang ongemakken ervaart in uw lichaam, is het niet vreemd als u deze niet direct relateert aan stress. Op de website van Beautyhealing De Biesbosch Stress Dordrecht staan een aantal symptomen beschreven die herleid kunnen worden naar stress. Denk daarbij aan de volgende symptomen:

 • Hoofdpijn, migraine
 • Vermoeid en/of futloos gevoel
 • Buikklachten als buikpijn, diarree, opgezette buik.
 • Maag en darmproblemen zoals diarree, verstopping of spastische darm
 • Nek- en rugklachten

Dit zijn over het algemeen lichamelijke klachten, waarbij veelal pijn voorkomt of ongemakken zoals bij diarree het geval is. Maar stress kan ook mentale symptomen met zich meebrengen. Bij veel symptomen zult u niet direct denken dat het komt doordat u last heeft van stress. Toch kunnen de onderstaande klachten stress als oorzaak hebben:

 • Gauw geïrriteerd zijn
 • Slaapstoornissen
 • Rusteloosheid
 • Angst
 • Depressie

Herkent u een of meerdere van de vermelde symptomen? Neem dan contact op om met de behandeling voor Stress Dordrecht aan de slag te gaan. Het is namelijk niet de bedoeling dat u lang last gaat hebben hiervan. Met behulp van de behandelwijze van Stress Dordrecht, kunnen de lichamelijke pijnen en mentale problemen verlicht worden.

De natuurlijke behandelingen

Niet alleen worden met de behandelingen van Stress Dordrecht de klachten verholpen, maar ook de oorzaak wordt achterhaald. Dit wordt ook wel beschreven als de kern van de lichamelijke en geestelijke symptomen. Zodra deze achterhaald is, dan kan hier de behandeling beter op afgestemd worden. De klachten kunnen dan sneller en effectiever verholpen worden. Therapieën die bij Stress Dordrecht gegeven worden zijn:

 • VoetreflexPlus therapie
 • SensiPlus Intence therapie
 • Avalon Ela Energy
 • Reiki

Voor het verhelpen van de stress-symptomen is de VoetreflexPlus Therapie het meest gangbare. Reflexzones op handen, voeten en hoofd worden aangepakt, zodat het lichaam in een ontspannen toestand komt. De doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd, en de prikkelgeleiding in het zenuwstelsel wordt hersteld. Dit alles leidt naar een beter evenwicht in het lichaam. De behandelaar bij Stress Dordrecht streeft er niet alleen naar om ze te verlichten, maar ook ervoor te zorgen dat het lichaam zichzelf weer kan herstellen. Hoewel een behandeling bij Beautysalon De Biesbosch ideaal is wanneer dergelijke klachten aanwezig zijn, is het beter als u zonder behandeling de klachten kan verhelpen of voorkomen. Dit is precies waar Beautysalon De Biesbosch aan gaat werken. Kijkt u eens op beautyhealingdebiesbosch.nl